Kozijnen

Wij werken met kozijn systemen van Gealan en Veka. Dit zijn beide Duitse kwaliteitsmerken. De kozijn systemen zijn standaard KOMO-gecertificeerd en dragen het SKG-keurmerk voor inbraakwering. Al onze kozijnen zijn optimaal stabiel door de versteviging met stalen kernen conform de NEN 6702. De standaard dubbele dichtingen van APTK rubbers rondom zorgen voor een goede afsluiting tegen tocht, vocht en geluid.

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen?

  • Gemakkelijk in onderhoud. Geen schilderwerk meer. Geen vuilafzetting en gemakkelijk schoonmaken door gladde oppervlakken en schuine zijden, waar regenwater van afloopt.
  • Bescherming tegen inbraak. Altijd standaard conform het “Politiekeurmerk Veilig Wonen”. Dus inbraak-werend hang- en sluitwerk en meerpuntssluitingen. Glaslatten aan de binnenzijde. Optioneel kunt u ook kiezen voor veiligheidsglas, voor een nog betere bescherming.
  • Sterk warmte-isolerend. Op basis van zijn beproefde 5-kamer-techniek, kozijnverbindingen en inbouwdiepte hebben onze producten goede isolerende waarden. Standaard voorzien van HR++ beglazing (K-waarde 1,1 W/m2 K). Optioneel kunt u kiezen voor drievoudig glas (K-waarde 0,7 W/m2 K).
  • Geluidwerend. Standaard al goed geluidsisolerend, met als optie inbouw van bijzonder effectieve soorten geluidwerend glas.
  • Bestendig tegen weersinvloeden. Gegarandeerd een uitstekende dichtheid tegen wind en slagregen en dus een lange levensduur.
  • Elegant design. Het slanke en elegante profiel is uitermate geschikt voor gebruik in nieuwbouw en oudere gebouwen.
  • Grote kleur- en vormkeuze. Diverse standaard en speciale kleuren alsmede een grote verscheidenheid aan kozijnmodellen.
  • Hoge waarde kleurechtheid. Waarde 4 (licht contrast) volgens DIN 53387.

Bekijk op onze download pagina de productbladen van onze kunststof kozijnen, deuren schuifpuien en aanverwante producten.

Meer projecten met kunststofkozijnen

kozijnen-achtergevel-Assen-2-1

Tuingevel Assen

Actueel

Nieuw: Gealan S9000 NL

Nieuw in ons assortiment. Prachtige kozijnen van het profiel merk Gealan. Met een extra midden dichting voor nog...